EVGA 780I RAID DRIVER

You are very welcome, BLG My Win7 disk was shipped out today, so I should be receiving it shortly. I actually just had to reinstall it today because last night during my “experimenting” I switched the two SATA ports for my drives. I think it must be the on board controller. It’s also possible that maybe im doing something wrong. If not, you may want to try that before you totally give up on having a RAID. Haven’t received registration validation E-mail?

Uploader: Talar
Date Added: 19 May 2005
File Size: 34.86 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 48274
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Please visit this page to clear all LQ-related cookies. Oh I see the “Press F Any help would be wonderful! I used to raaid one of the drives in the SATA 1 port till it gave out.

If you need to reset your password, click here. Hm, I never thought to try that, honestly.

What setting would you suggest? Yea I setup RAID 0 because basically I’m in the process of learning all this stuff so I just did it because it was the only option available.

780i SLI RAID Install Under Windows 7 Pro 64-bit

So, you already have the RAID 0 array created Attached Image s Mobo: What method did you use for that? You will need to go inside the case and trace the sata cable from each drive to find out which port each one is plugged into I’m not real sure how that even works, so I didn’t try it. You are very welcome, BLG Back to my new raid though, all i have is 2 gig SATA drives i want to raid 0, which i’ve done via the raid config util durring boot. View More Photo Galleries.

  DCP L2520DW DRIVER DOWNLOAD

Raid setup EVGA i sli MOBO – EVGA Forums

When you are ready to install Win Thanks for your time! Click Here to receive this Complete Guide absolutely free. For my backup, I evgga an account with IDrive.

I’d also like to know what people think of having it setup that way. If so which OS do i install first? Not Windows 7 i am going to use Vista Home64 Bit.

Hi, 708i for your reply. You are currently viewing LQ as a guest. I have already initialized and formatted my HD’s. I believe that you are going to have to delete the current array first, to be able to get the screen to setup a new RAID 1 array.

I didn’t have it installed.

780i SLI RAID 0+1 & Sleep mode questions

Compare with diagram from manual: Dual booting on that kind of a setup is a fairly decent idea, just don’t expect any kind of incredible speeds, the blues, like the greens are designed for energy-efficiency, not performance. This also happened with my Striped array.

  ADAFRUIT TRINKET DRIVER

FTW3 Logo peel off. Oh yea wvga right. I’ll bet yours actually are too. By joining our community you will have the ability to post topics, receive our newsletter, use the advanced search, subscribe to threads and access many other special features.

If I do that, here is the screen I see. Any help in getting the onboard raid to work is very much appreciated and any advice towards anything said is daid welcome.

Related Posts